zondag 10 oktober 2021

Challenge oktober: Herfst/herfstkleuren

Hallo allemaal,

Het is weer de 10e van de maand en dat betekend een nieuwe Challenge. Maar voordat we overgaan naar de nieuwe Challenge, hebben we eerst de uitslag van de vorige Challenge.

Dit keer hebben we 4 prijzen te verdelen, namelijk My Besties, Star Jam Lines, LeAnn's World101 en The Paper Nest Dolls. Dat betekend dat er ook een winnaar is:

Winnaar: Geesje (8)


Onze Top 3 van deze maand:

Nr. 1 Ma-Mi (15)


Jullie mogen contact met ons opnemen om je prijs te ontvangen (geef in de mail je voorkeur van de sponsor die jij graag zou willen winnen aan, dan kijken we of we daar rekening mee kunnen houden) en we vinden het erg leuk als jullie onze gastdesigner willen zijn. Willen jullie mailen naar kleurenmetpotloden@gmail.com

Dan is het nu tijd voor de nieuwe Challenge. Een makkelijk thema: Herfst/herfstkleuren, zolang je maar met potloden gekleurd hebt. 

We hebben deze maand 3 sponsors, namelijk:Ons Design Team is aan de slag gegaan met een aantal van de mooie digi's en heeft weer voor prachtige voorbeelden gezorgd:Ina 


Houd ons blog in de gaten, want er zullen nog meerdere mooie creaties met de digi's van de sponsors deze maand verschijnen.

Je hebt weer de tijd tot 7 oktober 20.00 uur om je creatie in te leveren.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Geen opmerkingen: