maandag 10 oktober 2022

Challenge Kleuren met potloden blog

 Hallo allemaal,

Er zullen op het Challenge blog van Kleuren met potloden geen berichten meer komen, we verwijzen jullie naar het Blog van Kleuren met potloden en aan de zijkant rechts bovenaan, staat een link waar je dan op kan klikken, dan kom je gelijk bij de Challenge van de maand.zondag 25 september 2022

Reminder challenge september: Alles Mag

  Hallo allemaal,

Wat vliegt de tijd toch. Het is inmiddels al weer eind september en dat betekent dat onze winnaars uit een eerdere challenge  ons verrassen met een prachtige reminder voor de challenge. 

Geniet van het moois wat zij ons laten zien. Ze hebben allemaal gebruik gemaakt van een digi van de sponsors van deze challenge.

Wies LOTV Spring Farm CowsSylvia Hoekman LOTV Spring Farm PuppiesWil je ook nog meedoen aan onze challenge dat kan tot 7 oktober 20:00 uur
You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

zaterdag 10 september 2022

Challenge september: Alles Mag


 Hallo allemaal,

We zitten inmiddels in de maand september (wat gaat het jaar toch snel he) en vandaag hebben we dus voor jullie weer een nieuwe challenge met mooie sponsoren en mooie voorbeelden.

Maar voordat we daar naar over gaan hebben we eerst de winnaars van de vorige maand:

We hadden deze maand maar liefst 4 sponsors, namelijk All Dressed UpThe Paper Nest Dolls, Mirtillamente, LeAnn's World 101 en daarom ook 4 winnaars.

De random winnaar is geworden

9. Bea

En de top 3

16. Margreet

19. Marjeta

4. Wies

Van harte gefeliciteerd allemaal, jullie mogen ons mailen met een lijstje met de volgorde van de sponsor waarvan je graag de prijs wint, dan gaan wij proberen om zoveel mogelijk aan jullie wensen te voldoen.

Geef in de mail ook gelijk aan of je gastdesigner wil zijn volgende maand.

En dan nu over naar de nieuwe challenge. Zoals altijd is het thema Alles Mag, zolang je maar met potloden kleurt. We worden deze maand gesponsord door:
Ons designteam verwent jullie weer met mooie inspirerende voorbeelden.
Wil je kans maken op leuke digi's van de sponsoren. Lever dan je kaart in voor 7 oktober 20:00 via de link hieronder. We zien je kaart heel graag tegemoet.You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

donderdag 25 augustus 2022

Reminder challenge: alles mag

 Hallo allemaal,

Van harte welkom op ons blog vandaag. Zoals jullie weten is het op de 25e altijd onze reminder voor de challenge. En deze keer werden we ook enorm verwend door onze gastdesigners. Ik werd helemaal blij van deze kaarten toen ze in onze mailbox kwamen.

Carla All Dressed Up - Ship Ahoy


Weer veel mooie inspiratie. Dank jullie wel voor jullie bijdrage.

Willen jullie ook kans maken op mooie digi's van onze sponsors. Stuur dan voor 7 september 20:00 je kaart in. You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

woensdag 10 augustus 2022

Challenge augustus: Alles mag

Hallo allemaal,

Het is weer de 10e van de maand en dat betekend een nieuwe Challenge. Maar voordat we overgaan naar de nieuwe Challenge, hebben we eerst de uitslag van de vorige Challenge.

We werden in juli gesponsord door maar liefst 4 sponsors, namelijk: All Dressed UpColour of LoveSweet November Stamps en Polka Doodles.

We hebben daarom een Random winnaar:Onze Top 3 van deze maand:Jullie mogen contact met ons opnemen om je prijs te ontvangen (geef in de mail je voorkeur met een 1e en 2e keuze van de sponsor die jij graag zou willen winnen aan, dan kijken we of we daar rekening mee kunnen houden) en we vinden het erg leuk als jullie onze gastdesigner willen zijn. Willen jullie mailen naar kleurenmetpotloden@gmail.com

Dan is het nu tijd voor de nieuwe Challenge. Het thema is: Alles mag, zolang je maar met potloden gekleurd hebt. 

We hebben deze maand weer 4 leuke sponsors, namelijk:

Ons Design Team is aan de slag gegaan met een aantal van de mooie digi's en heeft weer voor prachtige voorbeelden gezorgd:


Houd ons blog in de gaten, want er zullen nog meerdere mooie creaties met de digi's van de sponsors deze maand verschijnen.

Je hebt weer de tijd tot 7 september 20.00 uur om je creatie in te leveren.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

maandag 25 juli 2022

Reminder challenge en nieuwe winnaars

  Hallo allemaal,

Helaas zijn er 2 winnaars die hun prijs niet geclaimd hebben en dat betekend dat we 2 nieuwe winnaars mogen trekken. Dat zijn geworden:

nr 4. Carla
nr. 24 Blankina

Jullie mogen met ons contact opnemen voor de prijs en voor een plekje als gastdesigner.

Zoals iedere maand op de 25e zetten we onze winnaars uit een eerdere challenge in het zonnetje met een reminder van onze lopende challenge.

Het is iedere maand weer een leuke en mooie verrassing wat we dan in onze mailbox vinden. Ook deze maand zijn er weer prachtige kaarten aan geleverd.

Susan 
colour of love garden of eden enchantress
Miranda 


Daphne 
polkadoodles cute cats and kittensWil je ook meedoen aan onze challenge, dat kan nog tot de 7e augustus 20:00 uur.


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

zondag 10 juli 2022

Challenge juli: Alles Mag

  Hallo allemaal,


De 10e van de maand en dat betekent dat we weer een nieuwe challenge voor jullie hebben. Misschien heb je al wel vakantie of ben je bezig met de laatste loodjes maar kleuren zorgt altijd voor ontspanning.

Maar eerst onze winnaars van de afgelopen maand. We hadden maar liefst 4 sponsors:  Di's Digi StampsMy Besties,  LOTV en Lee Holland.

We hebben daarom een random winnaar:

En een top 3:


Van harte gefeliciteerd allemaal. Jullie mogen met ons contact opnemen en dan gaan we je prijs regelen. Geef in je mail even je favoriete sponsor en een reserve aan. Dan gaan we proberen daar rekening mee te houden. Jullie mogen ook onze gastdesigner zijn.
En natuurlijk mogen jullie ook de batch in de zijkant meenemen voor je blog.

En dan nu onze nieuwe challenge, het thema is zoals altijd Alles Mag zolang je maar met potloden kleurt.

Ook deze maand hebben we weer mooie sponsors

Geniet van wat ons designteam heeft gemaakt met de prachtige digi's van onze sponsors.

Darline

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter